Jeg fant, jeg fant II

Den helgen her! Jeg har gledet meg så sykt til denne helgen! Annenhver helg jobber jeg på min "vanlige-servicebransje"-jobb, og da gleder man seg ekstra mye til frihelg. Jeg har endel fotojobb å få unnagjort i form av masse photoshop, men skal sørge for å slappe av også. Om et par timer skal jeg faktisk på teaterforestillingen til Julie Støp Husby, "Lev Sjøl", som jeg fotograferte bildene til. Gleder meg! Digger små individuelle prosjekt som funker! 

Tilbake til innlegget, her er fire ting jeg har funnet og likt på internettet i det siste!

Hjartesmil går igjennom steder hun har besøkt/vil besøke i Norge! Er så gira på en norgesferie! Må skaffe meg lappen så vi kan kjøre rundt.

Indian Spiced Hummus på "A beautiful mess", digg! Skulle ønske jeg hadde sånn foodprofessor (klarer ikke la være å si professor), så hadde alt vært så mye enklere!

Kom over denne butikken, Mary Lou Store. Se på de ringene da! De har tre deler og blir til sammen et dyr. Skulle ønske jeg hadde råd til å kjøpe de i bursdagsgave til alle vennene mine.

Maja Hattvang har malt taket på soverommet i en helt fantastisk farge! Gleder meg sånn til å eie et sted vi kan kalle vårt og gjøre som vi vil med!

Fortsatt god helg a dere!

Jeg fant, jeg fant V
Jeg fant, jeg fant IV
Jeg fant, jeg fant III
Jeg fant, jeg fant I