Posts in Bryllup
Drømmekirken for en fotograf

God morgen alle :)
Denne uken har jeg hatt vekkerklokken på syv hver dag, og egentlig elsker jeg det. Jeg føler jeg får så mye mer ut av dagen da. Selvom jeg ikke vil stå opp når vekkerklokka ringer synes jeg det går fint så fort jeg kommer meg i dusjen. Men det er klart at nå gleder jeg meg litt til helg, hehe. Men det er viktig å beholde helgefølelsen også som frilanser, lett å glemme å ta seg fri. Denne uken var jeg også så heldig å få ta bilde av en skikkelig søt baby. Har sendt fra meg prøvebilder til kunden i dag, så skal de få velge hvilke de liker best.

Tenkte jeg kunne innlede helgen med å vise dere litt bilder fra ett bryllup i fjor! Et bryllup i en kirke man bare kan drømme om. Det er ofte vanskelig å være fotograf i kirker, fordi det er mye blandingslys (blått lys fra vinduene og gult fra lampene), og furuvegger (furuvegger blir ikke pent uansett). Men denne dere, denne er i glass! Dessuten er den fem minutter unna her jeg bor.

Dette er domkirkeruinene på Hamar som de har bygget et stort glassbygg rundt. En helt egen opplevelse å få være med i bryllup her, jeg har vært her før som gjest, og også som turist under Middelalderfestivalen. En så utrolig fin løsning for å ta vare på og tilgjengeliggjøre kulturminner. Størrelsen gir meg også mye større muligheter til å bevege meg fritt og snikfotografere fra flere vinkler enn en trang kirke. Jeg er alltid opptatt av å ikke vekke oppmerksomhet under vielsen, opplevelsen er alltid det viktigste.

Brudeparet, Ingrid og Bjørnar var bare så søte. Bryllup er alltid rørende, uansett om jeg kjenner brudeparet eller ikke. VI har alltid et møte på forhånd, som er veldig fint, for å få hilst på og bli litt kjent med brudeparet. Så står vi ikke der på dagen og har aldri sett hverandre før.

De var bare så forelska, du så det blinket i øynene til brudgommen hver gang han så på sin brud.
Ruinene ligger på domkirkeodden, et så fint og grønt område, da er det enkelt å finne steder å ta portrettene. Så deilig når vi får til minst mulig reising fra sted til sted.


Ingrid og Martin

God morgen alle sammen! Her er det fulle arbeidsuker, med tar meg litt fri når jeg kan, sånn som nå, et par slappe timer før jobb. Vil så gjerne vise dere litt bilder fra et nydelig bryllup for straks et år siden!

Ingrid og Martin giftet seg på Hellviktangen, et vakkert sted ti minutter å gå unna barndomshjemmet mitt, med andre ord et sted jeg har tilbragt mye tid. Elsket å få lov til å være med på dette bryllupet, i nydelige høstfarger! Den stakkars bruden holdt på å fryse ihjel under fotografering, vi skyndet oss av og på med jakke for poseringene. Brudeparet var så avslappet, settingen, gjestene, pynten, alt bare gjorde at man følte seg hjemme. Dette er det viktigste av alt, jo mer avslappet, jo bedre stemning, og utrolig mye finere bilder! 


Karoline + Martin

TGIF! Jeg har tre dager med foto foran meg, det skal bli fint. Ting har hopet seg litt opp, men hver fotojobb er et skritt i riktig retning, så jeg holder tunga rett i munnen og veksler mellom to jobber og pakking av leilighet, tjo! 

I anledning flytting har jeg lansert et velkomsttilbud til min nye naboer på Hamar! Håper på mange morsomme oppdrag! Dette kan dere lese mer om her! 

Viser frem litt bilder fra et av fjorårets bryllup!

Sist sommer var jeg så heldig å få være med å fotografere bryllupet til Karoline og Martin. De giftet seg i Ski middelalderkirke, en fin og gammel hvit murkirke. Det var en fin vielse med en prest med ekstra god humor.

Karoline hadde en svær og fantastisk kjole. En av mine guilty pleasures er "Say yes to the dress" (ikke fortell det til noen), så det er alltid gøy når noen har virkelig investert i den kjolen de vil ha!

024.jpg

Etter bryllupet sneik jeg dem med opp i annen etasje av kirken, før vi dro videre til Drøbak, der festen skulle være.

013.jpg

Jeg er jo oppvokst på Nesodden og har vært endel i Drøbak, en sjarmerende liten by. Vi tok bilder i badeparken, et veldig fint område, i dette tilfellet med litt mange besøkende. Det er vanskelig å være komfortabel foran kamera (det er en grunn til at jeg trives best på andre siden), og med publikum er det definitivt verre. 

014.jpg
021.jpg

Kjærligheten dere! Håper alle får en fin helg :)

Se flere bryllupsbilder her!