Cart 0
 

Ta vare på dine minner

 
KristinogKenneth180616-1780.jpg
 
 
sitatomlivet.jpg
 
Flink fotograf, rask service og utrolig flotte bilder, som jeg har brukt både til julekort, lerret på veggen og julegaver!
— Hege
IMG_0560fl.jpg

Jeg fotograferer de fleste oppdrag og anledninger, alt fra baby, bryllup, konfirmasjon, portretter, familie, graviditet, eller noe helt annet! Du har oppdraget, jeg tar bildene!

Med syv års kreativ utdanning har jeg siden 2011 tatt profesjonelle oppdrag under eget foretak. I tillegg til å være profesjonell fotograf er jeg kunstner og har med det en sterk estetisk sans. Det viktigste for meg er å skape naturlige bilder som viser ekte personlighet og kjærlighet. Jeg har en sterk forkjærlighet til naturlig lys og bruker derfor alltid dette i mine bilder. Fotografering skjer hos kunden eller på location, i naturlige omgivelser får vi en rolig og avslappet stemning i bildene.Jeg hører til på østlandet (base Hamar, reiser ofte til Oslo), reiser gjerne for større oppdrag. For prisliste, ta kontakt. Det viktigste for meg er å få lov til å fotografere gode bilder for fornøyde kunder! Mine tilbud inneholder alltid høyoppløslige digitale filer til fritt privat bruk, disse kan du velge å printe så mange og store du vil. Om du er interessert, send en uforpliktende mail til post@mathildenicolinebergersen.com eller bruk kontaktskjemaet.

Julen 2019

IMG_9905.jpg

En julefotografering gir gode bilder som kan brukes til så mangt, det er både glimrende julegaver og herlige julekort. Ingenting er som å få en kjærlig og personlig hilsen i posten. Vi fotograferer utendørs og skaper en naturlig stemning i naturlige omgivelser. Bildene vil være både en hilsen til andre, men også et minne for livet.

Årets julekortfotografering blir 10. november, les mer og book tidlig, begrensede plasser!

IMG_3101.jpg
IMG_3066.jpg

Bryllupsfotograf

La meg forevige alle små øyeblikk fra deres store dag

 
IMG_7577.jpg
Monja og Tash - nett-44.jpg

La oss feire kjærligheten

Bryllupsdagen er en av de viktigste dagene i livet, en dag fylt av glede, tårer og kjærlighet. Jeg som fotograf er der for å dokumentere de store og små øyeblikkene, og fange følelsen av dagen. Min visjon er å fange stemningen og de naturlig øyeblikkene. Den ekte følelsen av dagen og kjærligheten som feires. Sånn at når bildene kommer vil dere ikke bare kjenne igjen situasjonen, men hvordan det føltes der og da. Dette er bilder dere skal ha glede av resten av livet.

Barn og familie

Barn vokser så fort, ta vare på tiden

 
IMG_7389l.jpg
IMG_1752.jpg

Barn vokser så fort, og øyeblikkene er mange. Med en profesjonell fotografering foreviger du gode minner for resten av livet.

Jeg tilbyr fotograferinger for 1-2 personer, eller hele familien. Selv foretrekker jeg å ta bilder av hele familien samtidig, og gjerne forskjellige grupperinger. Når jeg først møter opp er det fint med ett bilde av hver, et bilde av søsken og kanskje ett av foreldrene? Vi møtes på avtalt location og varierer med bilder i aktivitet så vi får frem de ekte følelsene.

 

 Høsttilbud 2019

Kun 500 kr for fotografering September - November 2019!

IMG_7638.jpg

Nyfødt

Fang de aller første øyeblikkene

 
Edvardmfam080418_077-Edit-2.jpg
 

Jeg elsker å fotografere nyfødte babyer og nybakte familier. Det er en helt spesiell stemning i et hjem som har fått et nytt menneske inn i familien. Nyfødtfotografering skjer alltid hjemme hos kunden (eller etter ønske), book før fødsel så vi er sikker på å få med den aller første tiden.

 

Gravid

En stolt og forventningsfull tid

 
IselinOgOddHenry270818-460.jpg

Et nytt liv er på vei, en stor omveltning i familien. Kanskje er det nettopp dette som utgjør overgangen fra å kalle seg par til å bli en familie. Et ord vi hører ofte i sammenheng med graviditet er magisk. Å gå gravid er en begivenhet og noe helt spesielt. En stolt og forventningsfull tid som er verdt å dokumentere. En fotografering av din graviditet blir et minne for livet som både du, familien og barnet i magen vil ha glede av senere.

Konfirmasjon

En overgang og epoke i livet

 
IMG_9863.jpg

Konfirmasjonsbilder dokumenterer ikke bare en dag, men en epoke og overgang i livet. Bildene blir husket og tatt vare på i lang tid. Et profesjonellt konfirmasjonsportrett er en investering i gode minner. 

Selve konfirmasjonsdagen kan fort bli litt hektisk, og det kan være en fordel å ta bildene en annen dag. Med dette har vi større valgmuligheter i forhold til lys, location og antrekk.

Til konfirmasjon anbefaler jeg bilder i finstasen, eventuelt er det muligheter for en større fotopakke med antrekksskifte, f.eks. mer hverdagslige klær hvor konfirmanten føle seg mer komfortabel. Kanskje kan man fremheve en stor hobby? Det er også populært å inkludere familiebilder.

 

 
001l.jpg
KonfirmasjonNett-5.jpg
 
 

 

IMG_3032.jpg

Tilbakemeldinger

KristinogKenneth180616-1434.jpg

"Flink og profesjonell, veldig fine bilder! Brukte Mathilde i bryllupet vårt. God til å lytte og høre etter våre ønsker, og flink til å virkelig gjøre våre ønsker i fotografiene. Anbefaler!"

-Kristin og Kenneth

IMG_4276.jpg

"Mathilde er profesjonell, effektiv og gjør det behagelig og trygt å stå foran kamera! Hun tar virkelig nydelige bilder! Anbefaler på det varmeste!"

-Tuva

KonfirmasjonNett-5.jpg

"Hyggelig, profesjonell og dyktig fotograf. Kan anbefales på det varmeste. Vi er veldig fornøyd!"

-Guro

IF002nett.jpg

"Utrolig fornøyd med bildene som ble tatt av vår nyfødte. Naturlige bilder uten for mye dill og dall, akkurat slik vi ønsket det. Anbefales"

-Ingrid

IMG_0560fl.jpg

"Flink fotograf, rask service og utrolig flotte bilder, som jeg har brukt både til julekort, lerret på veggen og julegaver!"

-Hege

IMG_3403nett.jpg

"Vi var veldig fornøyd både med fotografering og bildene da vår sønn skulle konfirmere seg i mai. Mathilde var åpen for innspill og forslag, og bildene ble kjempefine. Anbefaler Mathilde!"

-Anne Irene

Bastian8.jpg

"Mathilde fotograferte min 6 måneder gamle gutt, og bildene ble superbra! De gjorde seg utmerket både som veggpryd hjemme og som julegaver!"

-Julie Madeleine

004liten.jpg

"Mathilde er en behagelig person, kunstner og fotograf. Stilen hennes er kontemporær samtidig som den er tidløs. Anbefales!"

-Marte Sofie

   

Portrett

 
 

Noen ganger vil man bare ha et portrett av noen man er glad i, eller kanskje behøver man et portrett av seg selv? Ikke vær redd for å spørre om dine ønsker. Jeg gleder meg til å møte deg og høre din idé!

003l.jpg
 

Ta kontakt for bestilling, priser eller hvis du bare lurer på noe!

Navn *
Navn
Skriv litt om hvordan type bilder du har tenkt på, hvor mange, eventuelt når :)

Informasjonen du gir behandles med tillit og respekt, du vil ikke få uønsket informasjon tilsendt, og kan når som helst be om at dine opplysninger slettes. Ved å sende informasjon godtar du at disse oppbevares i min mailinnboks. Les mer om personvern her.