Her har jeg gjort det enkelt for dere å kjøpe bildene mine og ha på veggen! Eller kanskje gi i gave til en du er glad i?

Jeg driver med endel forskjellige ting som har litt forskjellig uttrykk, jeg har derfor valgt å dele opp bildene i tre kategorier

Standard
Kunst
Instagram

Det finnes mange forskjellige utforminger på det ferdige produktet. I første omgang har jeg lagt inn litt forskjellig fotopapir og et alternativ for å få større bilder ferdig montert på en plate som er enkelt å henge rett på vegg. Det er også mange flere muligheter, f.eks. ferdig innramming, men dette er ikke lagt inn her i nettbutikken. Har du andre ønsker, eller er interessert i andre løsninger, ta kontakt og bestill på mail post@mathildenicolinebergersen.com

De fleste produktene vil produseres ved bestilling, beregn derfor litt tid til produksjon før post.

Frakt i Norge: 90 kr uansett størrelse, eventuelt kan produktene hentes på Hamar.
Bor du ikke i Norge, eller ønsker du frakt til utlandet, bestill på mail post@mathildenicolinebergersen.com


Standard

Høykvalitetsprint av bilder, ingen opplag, fåes i alle størrelser og teknikker.

Kunst

Her kan du kjøpe print fra mine kunstprosjekt. Alle bildene fåes i forskjellige størrelser og priser. Bildene printes først og fremst på matt fotopapir, hvis du har spesielle ønsker gi beskjed. Bildene har et opplag på 8 stk + 2 artist print. Pris vil variere etter hvor mange bilder som er solgt allerede.

Instagram

Små og mellomstore print med hverdagsmotiver, observasjoner og finurligheter. Printes på semigloss papir som fungerer godt rett på veggen eller i ramme.

ANNET