Cart 0

Konfirmant

 
004l.jpg
 

Konfirmasjonsbilder dokumenterer ikke bare en dag, men en epoke og overgang i livet. Bildene blir husket og tatt vare på i lang tid. Et profesjonellt konfirmasjonsportrett er en investering i gode minner. 

Selve konfirmasjonsdagen kan fort bli litt hektisk, og det kan være en fordel å ta bildene en annen dag. Det er selvfølgelig muligheter for å ta bildene på konfirmasjonsdagen, men jeg anbefaler som oftest å legge fotograferingen til en dag i for- eller etterkant. Så får vi en mer avslappet stemning og konfirmant (det kan jo være litt stressende å være midtpunkt en hel dag som 15-åring)! Med dette har vi også større valgmuligheter i forhold til lys, location og antrekk.

 

004l.jpg

De ordinære konfirmasjonsbildene tas som oftest i finstasen, men det kan være morsomt å inkludere et klesskift, for litt mer avslappede bilder i hverdagsklær. Kanskje kan man fremheve en stor hobby? Fotball, cheerleading, musikk? Det er også populært å inkludere familiebilder.

 
Vi var veldig fornøyd både med fotografering og bildene da vår sønn skulle konfirmere seg i mai. Mathilde var åpen for innspill og forslag, og bildene ble kjempefine. Anbefaler Mathilde!
— Anne Irene
IMG_3419nett.jpg