Høsten 2018 kommer jeg til Nesodden og tar konfirmasjonsbilder, jeg kjører tre faste dager for konfirmasjonsportrett i nydelige omgivelser på hellviktangen. Det blir spesialtilbud med egen pakkepris:

 

1890,-

inkluderer:

-20-30 minutters fotografering

-1 antrekk

-5 bilder

Bildene leveres digitalt, de er ferdig redigerte og høyoppløslige, klare til print!

Skulle du ønske flere bilder av konfirmanten, en annen location, klesskift, eller bilder av hele familien kan du forholde deg til den ordinære prislisten. Det kan være morsomt å inkludere klesskift i konfirmasjonsfotograferingen, for litt mer avslappede bilder i hverdagsklær, eller vi kan gjerne fremheve en stor hobby. 

Det er selvfølgelig muligheter for å ta bildene på konfirmasjonsdagen, men da dette ofte er en dag med mye å gjøre anbefaler jeg som oftest å legge fotograferingen til en dag i for- eller etterkant av konfirmasjonen. Så får vi en mer avslappet stemning og konfirmant (det kan jo være litt stressende å være midtpunkt en hel dag som 15-åring)!

Ønskes det konfirmasjonsfotografering ved andre tidspunkt, ta kontakt!

Navn *
Navn
Hvilke dager passer? *
Spesielle ønsker? Skriv ned klokkeslett som passer.
 

Informasjonen du gir behandles med tillit og respekt, du vil ikke få uønsket informasjon tilsendt, og kan når som helst be om at dine opplysninger slettes. Ved å sende informasjon godtar du at disse oppbevares i min mailinnboks. Les mer om personvern her.