Jeg fotograferer de fleste oppdrag og anledninger, alt fra baby, bryllup, konfirmasjon, portretter, familie, graviditet, eller noe helt annet! Du har oppdraget, jeg tar bildene!

Med syv års kreativ utdanning har jeg siden 2011 tatt profesjonelle oppdrag under eget foretak. I tillegg til å være profesjonell fotograf er jeg kunstner og har med det en sterk estetisk sans. Det viktigste for meg er å skape naturlige bilder som viser ekte personlighet og kjærlighet. Jeg har en sterk forkjærlighet til naturlig lys og bruker derfor alltid dette i mine bilder. Fotografering skjer hos kunden eller på location, i naturlige omgivelser får vi en rolig og avslappet stemning i bildene.Jeg hører til på østlandet (base Hamar, reiser tidvis til Oslo/Nesodden), men er ledig for større oppdrag i resten av landet! For priser, ta kontakt. Det viktigste for meg er å få lov til å fotografere gode bilder for fornøyde kunder! Mine tilbud inneholder alltid høyoppløslige digitale filer til fritt privat bruk, disse kan du velge å printe så mange og store du vil. Om du er interessert, send en uforpliktende mail til post@mathildenicolinebergersen.com eller bruk kontaktskjemaet under.


Hyggelig, profesjonell og dyktig fotograf. Kan anbefales på det varmeste. Vi er veldig fornøyd!
— Guro

Siste fotograferinger

Bryllupsdagen er en av de viktigste dagene i livet, en dag fylt av glede, tårer og kjærlighet. Jeg som fotograf er der for å dokumentere de store og små øyeblikkene, og fange følelsen av dagen. Min visjon er å fange stemningen og de naturlig øyeblikkene. Den ekte følelsen av dagen og kjærligheten som feires. Sånn at når bildene kommer vil dere ikke bare kjenne igjen situasjonen, men hvordan det føltes der og da. Dette er bilder dere skal ha glede av resten av livet. Dere velger selv hvor lenge jeg skal være tilstede i løpet av dagen, og vi setter alltid opp et møte på forhånd for å snakke om det store dagen og våre felles forventninger. Vil dere møtes før dere bestemmer dere er det ikke noe problem! Ta kontakt for spørsmål og priser.

024l.jpg
Kjempe dyktig og profesjonell fotograf som trygt kan anbefales. Vi leide henne til bryllupsfotografering og er strålende fornøyd med resultatet!
— Karoline og Martin

Utvalgte historier

Ingrid & Bjørnar

Domkirkeruinene & Domkirkeodden - Hamar

Martine&Chris25Nett.jpg

Martine & Chris

Lindehagen - Nesodden

KristinogKenneth180616-1971.jpg

Kristin & Kenneth

Haug Kirke & Randsfjorden - Jevnaker

022liten.jpg

Ingrid & Martin

Hellviktangen - Nesodden

MB010nett.jpg

Barn vokser så fort, og øyeblikkene er mange. Med en profesjonell fotografering foreviger du gode minner for resten av livet.

Jeg tilbyr fotograferinger for 1-2 personer, eller hele familien. Selv foretrekker jeg å ta bilder av hele familien samtidig, og gjerne forskjellige grupperinger. Når jeg først møter opp er det fint med ett bilde av hver, et bilde av søsken og kanskje ett av foreldrene?  Vi møtes på avtalt location og varierer med bilder i aktivitet så vi får frem de ekte følelsene. 

   

Konfirmasjonsbilder dokumenterer ikke bare en dag, men en epoke og overgang i livet. Bildene blir husket og tatt vare på i lang tid. Et profesjonellt konfirmasjonsportrett er en investering i gode minner. 

Selve konfirmasjonsdagen kan fort bli litt hektisk, og det kan være en fordel å ta bildene en annen dag. Med dette har vi større valgmuligheter i forhold til lys, location og antrekk.

Til konfirmasjon anbefaler jeg bilder i finstasen, eventuelt er det muligheter for en større fotopakke med antrekksskifte, f.eks. mer hverdagslige klær hvor konfirmanten føle seg mer komfortabel. Kanskje kan man fremheve en stor hobby? Det er også populært å inkludere familiebilder.

I år har jeg faste fotograferingsdatoer på Hamar, les mer og bestill her:

 
001l.jpg
KonfirmasjonNett-5.jpg
 

Noen ganger vil man bare ha et portrett av noen man er glad i, eller kanskje behøver man et portrett av seg selv. Et eksempel er Kine ovenfor, som gjerne ville ha et portrett sammen moren sin. Kanskje er du og kjæresten nettopp forlovet? Mulighetene er mange!

002liten.jpg
 

Ta kontakt for bestilling, priser eller hvis du bare lurer på noe!

Navn *
Navn
Skriv litt om hvordan type bilder du har tenkt på, hvor mange, eventuelt når :)