Cart 0

Nyfødt

 
09liten.jpg
 

Et helt nytt liv, bittesmå tær, lyse hyl innimellom. Et hjem som bærer preg av et nytt medlem, en ny personlighet å bli kjent med, en omveltning i hverdagen. En tid du vil ta vare på for resten av livet. En fotografering innen de 14 første dagene gir bilder som vil bety mye for dere. 

Jeg kommer hjem til dere, vi har en rolig og avslappet stund sammen, tar hensyn til barnets behov, vi tar enkle og fine bilder av det nye livet. Jeg foretrekker alltid å ta bilder av hele familien når jeg kommer, om det er dere som nybakte foreldre, eller sammen med storesøsken som er nysgjerrige og kanskje litt skeptiske?

 

Edvardmfam080418_717.jpg

Jeg er ikke fotografen som trer på babyen et ballerinaskjørt og former de i unaturlige positurer, jeg vil forevige ditt barn og din familie sånn som dere er, ærlig og personlig. En sovende baby er nydelig, også et våkent blikk, knipende nysgjerrige hender, men også en skrikende baby. For meg betyr alle minnene noe helt spesielt.

 
Utrolig fornøyd med bildene som ble tatt av vår nyfødte. Naturlige bilder uten for mye dill og dall, akkurat slik vi ønsket det. Anbefales
— Ingrid
IF003nett.jpg

NYHET!

Gravid + nyfødt

Pakkepris for gravidfotografering + nyfødtfotografering

Vi møtes på slutten av graviditeten og dokumenterer den forventningsfulle tiden. Samtidig avtaler vi å møtes rett etter fødsel, gjerne innen de første 14 dagene og fanger stemningen i et hjem med et helt nytt liv.
Søsken og partner er velkommen på begge fotograferingene.

1800,-

Les mer om garvidfotografering her

Flere detaljer i den fulle prislisten her

 

Ofte stilte spørsmål

Hvor lang tid tar en fotografering?

Dette varierer veldig, vi setter av mer enn nok tid for å være sikre (ca 2 timer), 1 time er ca gjennomsnittet. Det er som oftest barnet som bestemmer og setter grenser, når de blir lei er vi som oftest ferdige. Nyfødte må ammes, skiftes på og lignende, vi tar oss den tiden vi trenger.

Når på dagen passer best?

Dette er også mye opptil dere, jeg pleier å anbefale på formiddagen, i hvert fall hvis vi skal være innendørs, da er det best lys.

Hvordan fungerer prislisten din?

Prislisten min inneholder forskjellige pakker utifra om dere ønsker bilder av kun baby eller hele familien, og hvor mange bilder dere ønsker. Har dere spesielle ønsker skreddersyr jeg pakker for dere. Mine pakker inneholder alltid ferdigredigerte bilder, disse leveres alltid som høyoppløslige filer til fritt privat bruk. Ingen skjulte kostnader.

Leverer du digitale filer?

Ja! Det følger alltid med høyoppløslige filer til mine fotograferinger, uten ekstra kostnad.

Leverer du print?

Jeg har ingen ordning i forhold til print enn så lenge, men bistår gjerne hvis det skulle ønskes.