Her er en oversikt over forskjellige pakkepriser på portrett og familiefotografering. I dette inngår barn, søsken, nyfødt, gravid, kjæreste, profilbilde, det du skulle ønske! Fotograferingene foregår på location, kanskje hjemme hos dere? Jeg tilpasser meg etter deres ønsker og kommer med egne forslag.

Alle prisene er inkludert ferdig redigerte, høyoppløslige bilder til fritt privat bruk, her er det ingen skjulte kostnader. Bildene leveres i et oversiktlig og fint online galleri. Print av foto og kopier gjøres av kunden selv. Har du spesielle ønsker er det bare å si ifra. 

Alle priser er inkl mva.

Vårtilbud på familiefotografering: 15 bilder for prisen av 10!
Inkludert print på 20x30 cm

KatrineSaxrud-1444.jpg

Familie

3990 kr

April/Mai: 2990 kr!

Familie (3-6 personer)

Vi avtaler hvor og når, har dere spesielle idéer/tanker tar vi opp dette på forhånd. Jeg møter opp på location, så tar vi bilder i 1-2 timer, gjerne gjør vi litt små aktiviteter som jeg dokumenterer underveis. Her er det muligheter for å ta bilder av alle sammen, men også forskjellige kombinasjoner, litt av hvert barn, barna sammen, kanskje bare foreldrene sammen. I etterkant ser jeg gjennom og sender dere et utvalg. Dere velger deres 15 favoritter, jeg redigerer ferdig og leverer etter 2-4 uker. Det er muligheter for å bestille flere bilder om ønskelig.

15 fotografier
3990 kr

 

IselinOgOddHenry270818-1533.jpg

Portrett

2990 kr

Portrett 1-2 personer

En fin fotopakke for fotografering av deg selv, ett barn, eller er kjærestepar. Samme prosedyre som ved familiefotografering, har dere spesielle idéer/tanker tar vi opp det på forhånd. Jeg ser gjennom bildene og sender dere et uvalg. Dere velger deres 10 favoritter, disse redigerer jeg ferdig og leverer etter 2-4 uker. Det er muligheter for å bestille flere bilder om ønskelig.

10 fotografier
2990 kr

 

Untitled-1.jpg

NYHET!

Gravid + nyfødt

4990,-

Pakkepris for gravidfotografering + nyfødtfotografering

Vi møtes på slutten av graviditeten og dokumenterer den forventningsfulle tiden, har dere spesielle idéer/tanker tar vi opp dette på forhånd. Location avtales og fotografering varer ca 1-2 timer. Partner og eventuelle søsken er velkommen til å være med på noen av bildene.  I etterkant ser jeg gjennom og sender dere et utvalg. Dere velger deres 10 favoritter, jeg redigerer ferdig og leverer etter 2-4 uker. Samtidig avtaler vi å møtes rett etter fødsel, gjerne innen de første 14 dagene og fanger stemningen i et hjem med et helt nytt liv, også her leveres det 10 bilder. Søsken og partner er velkommen på begge fotograferingene.

20 fotografier
4990 kr


Forlovet? Sjekk prislisten for bryllup!

 

Ved fotografering i helgen er det et pristillegg på 500 kr.
Reisekostnader utenfor Hamar kommune: 6 kr pr km (raskeste vei ifølge google maps)
Jeg er jevnlig i Oslo/på Nesodden, ønsker du fotografering her, ta kontakt for å høre når jeg kommer neste gang (og booke uten reisekostnad)

Avbestillingsfrist: 14 dager - gebyr 25%
48 timer - fotografering må betales i fullpris

NB: Jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene i egen markedsføring, om dere har spesielle ønsker angående dette må det gis beskjed på forhånd.


Bestilling

Navn *
Navn
F.eks. spesifikke datoer, mandager etter kl 15, uke 32...
Hvor bor dere, er det mulig å ta bilder der? Er det et spesielt sted dere liker godt? Jeg bidrar med forslag her også.
 

Informasjonen du gir behandles med tillit og respekt, du vil ikke få uønsket informasjon tilsendt, og kan når som helst be om at dine opplysninger slettes. Ved å sende informasjon godtar du at disse oppbevares i min mailinnboks. Les mer om personvern her.