Bryllupsdagen er en av de viktigste dagene i livet, en dag fylt av glede, tårer og sterke følelser. Ved å investere i en bryllupsfotografering foreviger dere minnene for resten av livet. Som fotograf er jeg tilstede så lenge dere ønsker. Jeg fotograferer små og store øyeblikk, og fanger følelsen av dagen.

Alle mine bryllupspakker inneholder av planleggingstime hvor vi møtes alle tre på forhånd, her prater vi om dagen, bildene og felles forventninger. En bryllupsfotografering innebærer mye arbeid både i for- og etterkant, jeg gjør alt jeg kan for at dere skal bli fornøyde.

IMG_4072.jpg

Avtale om bryllupsfotografering gir også gunstig pris på forlovelsesfotografering, dette er en god anledning til både å bli bedre kjent, og få fine bilder til innbydelser og bryllupsprogram.

Jeg har tre forskjellige bryllupspakker, om dere har andre ønsker, gi beskjed. Alle prisene er inkludert ferdig redigerte, høyoppløslige bilder til fritt privat bruk, her er det ingen skjulte kostnader.

 Det er fullt mulig med et møte før dere bestemmer dere, så får vi sett om kjemien stemmer og vi har de samme forventningene.

Alle priser inkl mva.

NYHET

Nå følger det med en egen app på alle fotograferinger, etter bildene er levert får dere en egen app på mobilen med deres bilder, en enkel måte å vise frem bildene til venner og familie!


IMG_4531.jpg

Bronsepakken

Vielse & Bryllupsportretter

Fotografering av den store dagen! Jeg møter opp i god tid før vielsen og fanger stemningen. Jeg er flue på veggen under vielsen, uten å være forstyrrende. Etterpå stikker vi av og tar de offisielle bryllupsbildene i rolige omgivelser. Det er lurt å sette av minst 1-2 timer til dette. I etterkant ser jeg igjennom bildene og leverer ca 100 bilder til dere i løpet av 4-6 uker. Bildene leveres på minnepinne og en egen app.

 
14 000 kr


012liten.jpg

Sølvpakken

Halvdags

Her er det rom for å velge litt selv, jeg er med på de store dagen i 6 timer. For eksempel kan jeg være med på forberedelsene til brud/brudgom, eller bli med på middagen. Jeg er flue på veggen under vielsen, uten å være forstyrrende. Etterpå stikker vi av og tar de offisielle bryllupsbildene i rolige omgivelser. Det er lurt å sette av minst 1-2 timer til dette. I etterkant ser jeg igjennom bildene og leverer ca 150 bilder til dere i løpet av 4-6 uker. Bildene leveres på minnepinne og en egen app.

18 000 kr


Martine&Chris25Nett.jpg

Gullpakken

Heldags

Selve gullpakken! Her er jeg med hele dagen, fra og med vielse, og får med meg alle små øyeblikk. Etter vi har tatt bryllupsbildene er jeg med videre på fest, får med meg taler, tårer og brudevals. Jeg er sammen med dere i opptil 10 timer og leverer ca 250 bilder i etterkant. Bildene leveres på minnepinne og en egen app.

23 000 kr


Forlovelsesfotografering

Gratulerer med å ha sagt ja til hverandre! Hva med å dokumentere den store begivenheten? En mindre formell parfotografering enn brudebilder, bare oss tre i en avslappet setting. Kanskje kan vi ta bildene et sted som betyr noe for dere? Bildene er fine å ha til for eksempel bryllupsinvitasjoner! I etterkant ser jeg gjennom bildene og sender dere et utvalg. Dere velger deres 10 favoritter, disse redigerer jeg ferdig og leverer etter 2-4 uker. Det er muligheter for å bestille flere bilder om ønskelig.

 

Grunnpris

Pris med
avtale om
bronse- eller sølvpakke
(innen 18 mnd)

Pris med avtale om gullpakke
(innen 18 mnd)

 
 

2990 kr

1500 kr

Inkludert!

 

Reisekostnader kan forekomme, ta kontakt for mer informasjon.
Standardpris er 6 kr pr km utenfor Hamar kommune.

NB: Jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene i egen markedsføring, om dere har spesielle ønsker angående dette må det gis beskjed i god tid på forhånd.


023l.jpg

Bestilling

Er dere klar for å bestille, lurer på om jeg er ledig på deres store dag eller har lyst på et møte? Ta kontakt! Jeg svarer gledelig på alt dere skulle lure på.

Navn på dere begge *
Navn på dere begge
La oss bli kjent!
Når er deres bryllup?
Når er deres bryllup?
Sjekk om jeg er ledig på deres store dag!
Vielse og resten av festen etterpå. Har dere noen tanker om location til bryllupsbildene? Et sted som betyr noe for dere? Skriv gjerne ned det også!
Fortell meg gjerne litt om dere selv, når møttes dere? Hva gjør dere på fritiden? Tur i skogen eller kafé i byen? Fredagskveld på sofaen eller ute med en øl? Hva tenker dere om bryllupet deres, har dere noen tanker om bildene? Noe dere lurer på om meg eller min stil? Spør i vei!
 

Informasjonen du gir behandles med tillit og respekt, du vil ikke få uønsket informasjon tilsendt, og kan når som helst be om at dine opplysninger slettes. Ved å sende informasjon godtar du at disse oppbevares i min mailinnboks. Les mer om personvern her.