Bryllupsdagen er en av de viktigste dagene i livet, en dag fylt av glede, tårer og sterke følelser. Ved å investere i en bryllupsfotografering foreviger dere minnene for resten av livet. Som fotograf er jeg tilstede så lenge dere ønsker. Jeg fotograferer små og store øyeblikk, og fanger følelsen av dagen.

Alle mine bryllupspakker inneholder av planlegginstime hvor vi møtes alle tre på forhånd, her prater vi om dagen, bildene og felles forventninger. En bryllupsfotografering innebærer mye arbeid både i for- og etterkant, jeg gjør alt jeg kan for at dere skal bli fornøyde.

Jeg har to bryllupspakker, en for vielsen og bryllupsbildene, og en for hele dagen. Om dere har andre ønsker, som kun bryllupsbildene, eller at jeg også er med bruden på forberedelsene, gi beskjed!

Alle prisene er inkludert ferdig redigerte, høyoppløslige bilder til fritt privat bruk, her er det ingen skjulte kostnader.

 Det er fullt mulig med et møte før dere bestemmer dere, så får vi sett om kjemien stemmer og vi har de samme forventningene.

Alle priser inkl mva.

 

Denne prislisten gjelder ikke etter 1.juni 2018

For oppdaterte priser se her


018liten.jpg

Sølvpakken

Vielse + offisielle bilder

Bryllup  vielse + bryllupsbilder

Fotografering av den store dagen! Jeg møter opp i god tid før vielsen og fanger stemningen. Jeg flue på veggen under vielsen, uten å være forstyrrende. Etterpå stikker vi av og tar de offisielle bryllupsbildene i rolige omgivelser. Det er lurt å sette av minst 1-2 timer til dette. I etterkant ser jeg igjennom bildene og leverer de 100 beste til dere i løpet av 4-6 uker.

 

100 fotografier
13 000 kr


IMG_5430sv.jpg

Gullpakken

Fra vielse til brudevals

Bryllup heldag

Selve gullpakken! Her er jeg med hele dagen og får med meg alle små øyeblikk. Etter vi har tatt bryllupsbildene er jeg med videre på fest, får med meg taler, tårer og brudevals. Jeg er sammen med dere i 10 timer og leverer 250 bilder i etterkant.

250 fotografier

23 000 kr


Forlovelsesfotografering

Gratulerer med å ha sagt ja til hverandre! Hva med å dokumentere den store begivenheten? En mindre formell parfotografering enn brudebilder, bare oss tre i en avslappet setting. Kanskje kan vi ta bildene et sted som betyr noe for dere? Bildene er fine å ha til for eksempel bryllupsinvitasjoner! I etterkant ser jeg gjennom bildene og sender dere et utvalg. Dere velger deres 10 favoritter, disse redigerer jeg ferdig og leverer etter 2-4 uker. Det er muligheter for å bestille flere bilder om ønskelig.

 

Grunnpris
2900 kr

Pris med avtale om gullpakke
(innen 18 mnd)

 

1250 kr

Pris med
avtale om
sølvpakke
(innen 18 mnd)

2000 kr

 

 

 

Reisekostnader kan forekomme utenfor Hamar

NB: Jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene i egen markedsføring, om dere har spesielle ønsker angående dette må det gis beskjed på forhånd.


023l.jpg

Bestilling

Navn på brud og brudgom *
Navn på brud og brudgom
Når er deres bryllup?
Når er deres bryllup?
Vielse og eventuell fest etterpå. Har dere tanker om location til bryllupsbildene skriv gjerne ned det også!
Fortell meg litt om dere selv, bryllupet deres og tanker om bryllupsbildene!