Det er så gøy å fortelle dere at jeg endelig tilbyr print fra fotograferingene mine. Det er noe helt eget å få bilder i hendene, ikke bare på en skjerm. Bilder å ha på veggen, et album å bla i, noe å vise frem eller pakke inn som gave. Når du bestiller produkter gjennom meg er du sikker på at du får ordentlig kvalitet, så du opplever en helhet, fra fotografering til sluttprodukt. Jeg har valgt mine leverandører med omhu og kvalitetssikrer hvert eneste produkt før det leveres i dine hender.

Det finnes et hav av produkter der ute, derfor har jeg håndplukket et utvalg til deg, men har du spesielle ønsker er det bare å gi beskjed. Etter fotografering møter jeg dere gjerne så vi kan diskutere hva som passer best til deres ønsker. Jeg tilbyr gjerne hjelp til å finne bilder som passer på spesifikke vegger, hvilke størrelser som passer til de ulike bildene og veggen. Ønsker du flere bilder på en vegg lager jeg en kollasj med rabatterte priser per produkt.

Handel for over 10 000 kr gir 15% rabatt

Har du kjøpt en fotograferingspakke som inkluderer digitale filer, f.eks. bryllup, får du 30 % på all print, 20 % på album.

Alle priser er inkludert MVA
Frakt 99-149 kr - eller hentes hos meg på Hamar