Promoteringsbilder er noe jeg brenner for og elsker å jobbe med. Jeg digger å kunne samarbeide med kunder eller andre kreative om et spesifikt uttrykk og hvordan vise frem et produkt, om det være seg en muffins, en frisørsalong eller et gjenvinningsfirma, på best mulig måte. Tidligere samarbeidspartnere er kommunikasjonsbyråene Daughter, og Heia de som vinner. Franzefoss, Pro Sentret, Chat Noir, Oslo Konserthus, flere artister og småbedrifter. Se et utvalg av mine prosjekter nedover på denne siden. Jeg gjør også fotojournalistikk.


Gode bilder av din bedrift gir et profesjonelt førsteinntrykk

Kontakt meg i dag for pristilbud


Jeg tilbyr forskjellige fotograferinger til bedrift, utifra hva dere ønsker. Profesjonelle bilder til bruk i markedsføring av din bedrift får dere til å fremstå fra deres beste side. Bildene kan være av lokaler, ansatte, produkter, promotering, event eller en god idé dere har. Gode muligheter for bruk til hjemmeside, flyers/brosjyrer, visittkort, sosiale medier eller for eksempel print i deres lokaler. Ta kontakt ved skjema nederst på denne siden for spørsmål, bestilling eller lignende.


Utvalgte kunder:

Oslo Konserthus

Heia de som vinner

IMG_8352nett.jpg

Kaffegram

ProSentretPortrett.jpg

Pro Sentret

Brød-nett.jpg

Ærlig Kafé

Daughter

IMG_5185liten.jpg

Franzefoss

IMG_3963l.jpg

Chat Noir

Bilder av mat og produkter er noe jeg setter stor pris på. Å få lov til å komme inn i deres atmosfære og dokumentere deres miljø. Sammen komponerer vi gode bilder som viser frem deres kvalitet!

Portrett av artister, band og personligheter. Fotojournalistikk, portrettintervju og artistfotografering. Å få tolke en personlighet og vise den frem på sterkest mulig måte. Her bruker jeg naturlig miljø fremfor studio for å skape liv i bildene.

Pro Sentret er et hjelpetilbud for kvinner og menn med prostitusjonserfaring. Et sted du kan oppsøke for samtaler, støtte og helsehjelp. Jeg jobbet sammen med kommunikasjonsbyrået Daughter med en rekke collager med forskjellig tematikk, til generell bruk på hjemmeside, sosiale medier og rapporter.

Oslo Konserthus ønsket bilder av sitt Orgel i hovedsalen. Orgelet er Norges nest største, fem etasjer høyt, med over 7000 piper. I anledning Oslo Konserthus sitt 40-års jubileum vil orgelet restaureres og feires med en konsert. Jeg jobbet igjennom kommunikasjonsbyrået "Heia de som vinner" og tok bilder til bruk i promotering.

Franzefoss driver med avfall, gjenvinning, pukk og grus. De ønsket bilder for å spre informasjon og interesse for hva som egentlig skjer med søpla etter vi har putta den i søppeldunken. Her jobbet jeg igjennom "Heia de som vinner", vi var innom gjenvinningsstasjonen på Haraldrud og pukkverket på Steinskogen.

Både standardportrett av ansatte og dokumentasjon av deres arbeidsatmosfære er viktig å ha når dere viser frem bedriften og deres ansatte. Jeg foretrekker å ta portretter i arbeidssituasjonen eller miljø i nærheten for å gi bildene en ekstra personlighet.

Ta  kontakt for uforpliktende prisoverslag eller spørsmål!

Navn *
Navn
Hvem er du/ dere?
Fortell gjerne litt om din bedrift og størrelse på den. Hvilke type bilder ønsker du/dere, hvor mange?