Cart 0

Promotering

Bedriftsfotografering

IMG_6388l.jpg
 

Promoteringsbilder er noe jeg brenner for og elsker å jobbe med. Å kunne samarbeide med kunder eller andre kreative om et spesifikt uttrykk og hvordan vise frem et produkt, om det være seg en muffins, en frisørsalong eller et gjenvinningsfirma, på best mulig måte. Tidligere samarbeidspartnere er kommunikasjonsbyråene Hamar Media, Daughter, og Heia de som vinner. Wasa, Franzefoss, Pro Sentret, Chat Noir, Oslo Konserthus, flere artister og småbedrifter. Se et utvalg av mine prosjekter nedover på denne siden. Jeg gjør også fotojournalistikk.

 
 

Gode bilder av din bedrift gir et
profesjonelt førsteinntrykk

IMG_9018.jpg
 

Jeg tilbyr forskjellige fotograferinger til bedrift, utifra hva dere ønsker. Profesjonelle bilder til bruk i markedsføring av din bedrift får dere til å fremstå fra deres beste side. Bildene kan være av lokaler, ansatte, produkter, promotering, event eller en god idé dere har. Gode muligheter for bruk til hjemmeside, flyers/brosjyrer, visittkort, sosiale medier eller for eksempel print i deres lokaler. Ta kontakt ved skjema nederst på denne siden for spørsmål, bestilling eller lignende.

Utvalgte kunder:

 

Oslo Konserthus

Ringsaker Kommune

Heia de som vinner

HamarBispedomme-234.jpg

Hamar

Bispedømme

IMG_1862.jpg

Hamar Media

IMG_8352nett.jpg

Kaffegram

ProSentretPortrett.jpg

Pro Sentret

Wasa

Brød-nett.jpg

Ærlig Kafé

Daughter

IMG_5185liten.jpg

Franzefoss

IMG_3963l.jpg

Chat Noir

Mat & Servering

IMG_5109.jpg

Portrett

Artist

IMG_7547.jpg

Event

Reportasje

IMG_1564.jpg

Wasa

Wasa-094.jpg

Pro Sentret

ProSentretVold.jpg

Pro Sentret er et hjelpetilbud for kvinner og menn med prostitusjonserfaring. Et sted du kan oppsøke for samtaler, støtte og helsehjelp. Jeg jobbet sammen med kommunikasjonsbyrået Daughter med en rekke collager med forskjellig tematikk, til generell bruk på hjemmeside, sosiale medier og rapporter.

Oslo Konserthus

IMG_6317l.jpg

Oslo Konserthus ønsket bilder av sitt Orgel i hovedsalen. Orgelet er Norges nest største, fem etasjer høyt, med over 7000 piper. I anledning Oslo Konserthus sitt 40-års jubileum vil orgelet restaureres og feires med en konsert. Jeg jobbet igjennom kommunikasjonsbyrået "Heia de som vinner" og tok bilder til bruk i promotering.

Franzefoss

IMG_4985liten.jpg

Franzefoss driver med avfall, gjenvinning, pukk og grus. De ønsket bilder for å spre informasjon og interesse for hva som egentlig skjer med søpla etter vi har putta den i søppeldunken. Her jobbet jeg igjennom "Heia de som vinner", vi var innom gjenvinningsstasjonen på Haraldrud og pukkverket på Steinskogen.

Hamar Bispedømme

HamarBispedomme-281.jpg

Tematikk: “Hellig rom for alminnelige liv”

Profesjonelt portrett

IMG_9240nett.jpg

Både standardportrett av ansatte og dokumentasjon av deres arbeidsatmosfære er viktig å ha når dere viser frem bedriften og deres ansatte. Jeg foretrekker å ta portretter i arbeidssituasjonen eller miljø i nærheten for å gi bildene en ekstra personlighet.

Ta  kontakt for uforpliktende prisoverslag eller spørsmål!

Navn *
Navn
Hvem er du/ dere?
Fortell gjerne litt om din bedrift og størrelse på den. Hvilke type bilder ønsker du/dere, hvor mange?
 

Informasjonen du gir behandles med tillit og respekt, du vil ikke få uønsket informasjon tilsendt, og kan når som helst be om at dine opplysninger slettes. Ved å sende informasjon godtar du at disse oppbevares i min mailinnboks. Les mer om personvern her.

 


Følg meg på instagram