Cart 0

Bryllup

En stor dag i livet

 
Monja og Tash - nett-256.jpg

Gratulerer med forlovelsen! Kjenner dere det kribler litt i magen allerede? Det er mye som skal planlegges, og jo mindre dere har å tenke på jo bedre. Jeg fotograferte mitt første bryllup for 6 år siden og elsket det! Jeg ser det som en ære for hvert bryllup jeg får være med på. Bryllupsdagen er en av de viktigste dagene i livet, jeg som fotograf er der for å dokumentere de store og små øyeblikkene, fange følelsen av dagen. Min visjon er å fange stemningen og de naturlig øyeblikkene. Den ekte følelsen av dagen og kjærligheten som feires.


Ethvert bryllupsoppdrag blir tatt med stort alvor, og det er viktig for meg at vi har en god kjemi. Dere ønsker den beste fotografen for dere, en dere kan stole på og har god kommunikasjon med. Vi møtes alltid på forhånd for å bli litt kjent med hverandre, så jeg ikke føles som en fremmed på bryllupsdagen. Her får dere god tid til å stille alle spørsmål, og vi planlegger det som planlegges kan før deres store dag. Jo mer jeg vet om dere og deres drømmedag, jo bedre!

Som fotograf bruker jeg mye tid både før, under og etter en bryllupsfotografering, jeg vil strekke meg til det ytterste for å gjøre dere fornøyde.

 
Flink og profesjonell, veldig fine bilder! Brukte Mathilde i bryllupet vårt. God til å lytte og høre etter våre ønsker, og flink til å virkeliggjøre våre ønsker i fotografiene. Anbefaler!
— Kristin og Kenneth
 
KristinogKenneth180616-1420.jpg

Utvalgte historier

Eva og Anders

16.02.2019

Et vintereventyr på Tingnes

Marianne og Tobias

08.06.2019

Opphold en regnværsdag i Drøbak

Kristin og Kenneth

16.06.2018

En brygge ved Randsfjorden

Ingrid og Bjørnar

12.05.2018

Drømmekirken for en fotograf


 

Ofte stilte spørsmål

Hvordan fungerer prislisten din?

Prislisten min inneholder forskjellige pakker utifra hvor lenge dere ønsker meg der på deres store dag. Jeg er med på bare vielse og portrettene etterpå, eller jeg kan være flue på veggen hele dagen, fange hvert øyeblikk for senere. Alt etter deres ønsker. Mine pakker inneholder et høyt antall ferdigredigerte bilder, disse leveres alltid som høyoppløslige filer til fritt privat bruk. Ingen skjulte kostnader. 

Leverer du digitale filer?

Ja! Det følger alltid med høyoppløslige filer til mine fotograferinger, uten ekstra kostnad.

Leverer du print?

Jeg har ingen ordning i forhold til print enn så lenge, men bistår gjerne hvis det skulle ønskes.

Er det mulighet for å møtes før vi booker?

Selvfølgelig! Jeg møter dere gjerne før dere bestemmer dere, for å finne ut om kjemien stemmer.

Hvordan finner vi location til portrettene?

Her er det fint å tenke litt på steder i nærheten av kirke eller festlokaler. De beste bildene får vi utendørs, jeg er glad i natur, men urbane alternativer kan også gi kjempekule bilder. Kanskje er det et sted som betyr litt ekstra for dere? Lys er også viktig for gode bilder, jeg hjelper dere og sammen finner vi en god location til deres drømmebilder.

Tilbyr du forlovelsesfotografering?

Ja! Jeg gir rabatterte priser ved booking av bryllup, en kjempefin anledning for å "øve" litt og forberede oss til selve bryllupsportrettene. Disse bildene er kjempefine å bruke i invitasjoner eller på bryllupsprogram.

 
 
 

 

Marianne og Tobias - nett-102.jpg