Her er en oversikt over forskjellige pakkepriser på portrett og familiefotografering. I dette inngår barn, søsken, nyfødt, gravid, kjæreste, profilbilde, det du skulle ønske! Fotograferingene foregår på location, kanskje hjemme hos dere? Jeg tilpasser meg etter deres ønsker og kommer med egne forslag.

Alle prisene er inkludert ferdig redigerte, høyoppløslige bilder til fritt privat bruk, her er det ingen skjulte kostnader. Bildene leveres i et oversiktlig og fint online galleri. Print av foto og kopier gjøres av kunden selv. Har du spesielle ønsker er det bare å si ifra. 

Alle priser er inkl mva.

006l.jpg

Familie

 

3990 kr

Familie (3-6 personer)

Vi avtaler hvor og når, har dere spesielle idéer/tanker tar vi opp dette på forhånd. Jeg møter opp på location, så tar vi bilder i 1-2 timer, gjerne gjør vi litt små aktiviteter som jeg dokumenterer underveis. Her er det muligheter for å ta bilder av alle sammen, men også forskjellige kombinasjoner, litt av hvert barn, barna sammen, kanskje bare foreldrene sammen. I etterkant ser jeg gjennom og sender dere et utvalg. Dere velger deres 15 favoritter, jeg redigerer ferdig og leverer etter 2-4 uker. Det er muligheter for å bestille flere bilder om ønskelig.

15 fotografier
3990 kr

 

MB001nett.jpg

Portrett

2990 kr

Portrett 1-2 personer

En fin fotopakke for fotografering av deg selv, ett barn, eller er kjærestepar. Samme prosedyre som ved familiefotografering, har dere spesielle idéer/tanker tar vi opp det på forhånd. Jeg ser gjennom bildene og sender dere et uvalg. Dere velger deres 10 favoritter, disse redigerer jeg ferdig og leverer etter 2-4 uker. Det er muligheter for å bestille flere bilder om ønskelig.

10 fotografier
2990 kr

 


Forlovet? Sjekk prislisten for bryllup!

 

Ved fotografering etter kl 17 kommer et pristillegg på 250 kr, helg kr 500.
Ved lang reisevei fra Hamar sentrum kan det forekomme reisetillegg.

NB: Jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene i egen markedsføring, om dere har spesielle ønsker angående dette må det gis beskjed på forhånd.


Bestilling

Navn *
Navn
F.eks. spesifikke datoer, mandager etter kl 15, uke 32...
Hvor bor dere, er det mulig å ta bilder der? Er det et spesielt sted dere liker godt? Jeg bidrar med forslag her også.