Hvordan behandler vi dine personopplysninger

 

Denne personvernærklæringen gjelder for Fotograf Mathilde Nicoline Bergersen sine nettsider, kommunikasjon med kunder fra første kontakt til levering og oppbevaring av fotografier.

 

Formål
Vi trenger informasjon om deg som kunde for å kunne kontakte deg og sende deg relevant informasjon, for å kunne sende deg dine produkter og faktura.

All informasjon gis av deg frivillig, vi innhenter ingen opplysninger fra tredjeparter

Alle personopplysninger håndteres med tillit og respekt. Fotografen bruker pålitelige, sikre og stabile plattformer for oppbevaring og innhenting av opplysninger. Fotografen samler ikke inn sensitive personopplysninger som fødsels/personnummer, eller betalingskortopplysninger.

Informasjon slettes på oppfordring

Informasjons som kan innhentes fra deg som kunde til meg som fotograf:

  • For- og etternavn
  • Firmanavn og organisasjonsnummer
  • E-postadresse
  • Postadresse
  • Telefonnummer
  • Bilder tatt under fotografering

Informasjonen innhentes fra:

  • Kontaktskjema her på nettsiden
  • Informasjon du gir meg på mail
  • Telefonbok eller foretaksregisteret (Informasjon nødvendig til faktura)
  • Fotografering

Sikre og pålitelige tredjeparts plattformer:

  • Squarespace (hjemmeside)
  • Pixieset (levering av bilder)
  • Gmail (kommunikasjon)
  • G-suite (backup av bilder)
  • Fiken.no (regnskapsprogram)

Personvernerklæringer

Squarespace sin personvernerklæring
https://www.squarespace.com/privacy/

Pixieset sin personvernerklæring
https://pixieset.com/privacy/

Gmail.com sin personvernerklæring
https://policies.google.com/privacy?hl=no

G-suite sin personvernerklæring
https://gsuite.google.no/intl/no/security/

Fiken.no sin personvernerklæring
https://fiken.no/personvern

 

Bildene fotografen tar under fotografering regnes som en personopplysning om deg. Fotografen forbeholder seg retten til å benytte seg av alle bildene i form av markedsføring på hjemmeside, blogg og i sosiale media. Ved fotografering samtykker du til oppbevaring og kommersielt bruk av fotografier, dette på egen kontrakt.

 

Cookies

Denne siden bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen.

Oversikt over hvilke cookies som blir samlet inn via squarespace
https://support.squarespace.com/hc/en-us/articles/360001264507

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles.

Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at “Mathilde Nicoline Bergersen - Kunst og fotografi” ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet.

Ved skjult salg, deling eller lekkasje av data som er forårsaket av tredjepart skal klage leveres inn på denne tredjeparten, vi kan kun assistere i slike saker etter evne.