Cart 0

Graviditet

 
IselinOgOddHenry270818-1616.jpg
 

Et nytt liv er på vei, en stor omveltning i familien. Kanskje er det nettopp dette som utgjør overganger fra å kalle seg par til å bli en familie. Et ord vi hører ofte i sammenheng med graviditet er magisk. Å gå gravid er en begivenhet og en noe helt spesielt. En stolt og forventningsfull tid som er verdt å dokumentere. En fotografering av din graviditet blir et minne for livet som både du, familien og barnet i magen vil ha glede av senere.

 

IselinOgOddHenry270818-447.jpg

Jeg møter dere gjerne for en fotoshoot, du bestemmer selv når du vil ha fotografering, når du føler deg vel og fin selv. Gjerne mellom uke 32-36 da synes magen godt. Slutten av en graviditet er ofte uforutsigbar, så jeg anbefaler senest 4 uker før termin. Fotograferingen kan foregå hjemme hos dere eller ute på location. Min visjon er så naturlige bilder som mulig, jeg vil sette deres ønsker øverst. Ønskes noe nærmere akt-fotografering er det bare gøy!

Dette er en flott anledning til å få bilder av dere to som par, og gjerne hele familien med søsken også.

Jeg anbefaler også å bestille nyfødtfotografering med en gang, så får vi bilder av den lille både inni og utenpå magen.

NYHET!

Gravid + nyfødt

Pakkepris for gravidfotografering + nyfødtfotografering

Vi møtes på slutten av graviditeten og dokumenterer den forventningsfulle tiden. Samtidig avtaler vi å møtes rett etter fødsel, gjerne innen de første 14 dagene og fanger stemningen i et hjem med et helt nytt liv.
Søsken og partner er velkommen på begge fotograferingene.

1800,-

Les mer om nyfødtfotografering her

Flere detaljer i den fulle prislisten her