Sjeldent dyktig, rask og smart! Fikk flott hjelp til å sette opp hjemmeside med butikkløsning. Superduperfornøyd:-)
— Kunstner Lars Kristian Gylver

Jeg tilbyr hjelp med hjemmesidebygging i plattformen Squarespace. Om du skulle trenge en helt fiks ferdig side, eller innføring i hvordan du kan lage en selv. Vi arrangerer et møte, sammen finner vi frem til den beste løsningen for deg og din bedrift, med god kommunikasjon får vi fort opp en flott side til deg.

Om squarespace

Squarespace er en flott og enkel plattform for å bygge hjemmesider, med mange varierte templates vil vi finne noe som passer din bedrift perfekt. Det er store muligheter for å sette opp vakre porteføljer, enkle og mer avanserte sider, egen nettbutikk, blogg, osv. Med kontaktskjemaer og kalendere er det en kort vei fra kunden til deg. Har du litt teknisk forståelse fra før vil du fort klare å jobbe videre med siden din selv. Det skal nevnes at det finnes enkelte begrensninger, men disse jobber vi fint rundt.

Om meg

Jeg har alltid hatt stor interesse for tekniske utfordringer, i tillegg til en stor sans for estetikk. Jeg er utdannet kunstner og jobber som profesjonell fotograf, ofte kommer jeg også over design-oppgaver. Jeg har laget utallige hjemmesider til meg selv, og redesigner ofte fordi jeg synes det er så gøy. Jeg har vært innom flere plattformer og landet på squarespace da den har mange gode muligheter og er enkel å jobbe med. Nylig har jeg begynt å tilby hjemmesidebygging for andre, dette synes jeg er kjempegøy og velger nå å markedsføre meg ut til dere, i håp om at jeg kan hjelpe flere til å få en profesjonell representasjon på internett.

Lurer du på om vi kunne være en god match? Send meg en melding da vel!

Navn *
Navn
Navn på deg og eventuelt din bedrift
Link til din side
 

Informasjonen du gir behandles med tillit og respekt, du vil ikke få uønsket informasjon tilsendt, og kan når som helst be om at dine opplysninger slettes. Ved å sende informasjon godtar du at disse oppbevares i min mailinnboks. Les mer om personvern her.

 


Jeg fører en timespris på 300 kr eks mva. Å bygge en side kan ta alt fra 5 timer til 60 utifra størrelse. Om du kun ønsker et møte for å lære mer om squarespace er dette også helt ok. Møter i Oslo har et reisetillegg på 500 kr.

Pris